UPDATE: Criminal la 15 ani

Distribuie articolul

UPDATE: În satul Chiraftei, unde a avut loc crima, oamenii spun că petrecerea încheiată tragic a fost organizată de fratele victimei, care astăzi ar fi trebuit să se căsătorească la Starea Civilă.

Sătenii mai spun că victima lucra în Galați, la mall, iar presupusul autor, tânărul de 15 ani, venise la Chiraftei acum câteva luni să locuiască la bunica maternă. Mama lui, cu care locuia în București, plecase la muncă în Spania. Minorul nu mergea la școală și nu se adaptase noilor condiții de trai. Spera ca mama lui să îl cheme în Spania.

————

O petrecere între adolescenți s-a terminat cu o crimă sângeroasă, noaptea trecută, la Chiraftei, în județul Galați.

Un tânăr de 19 ani a murit, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. Principalul suspect în cazul crimei de la Chiraftei este un copil de 15 ani. Cazul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

„Am fost solicitați să intervenim în jurul orei 1.40, la un caz de agresiune în localitatea Chiraftei. Un echipaj al nostru a ajuns acolo în circa 10 minute. La fața locului a fost găsit decedat un tânăr de 19 ani. Prezenta numeroase plăgi înjunghiate în zona cervicală, în umăr și toracele posterior. Cauza morții va fi stabilită după autopsie”, a precizat șeful Serviciului Județean de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi.

Având în vedere că principalul suspect are doar 15 ani, în caz este obligatorie o expertiză medico-legală psihiatrică, pentru a se stabili dacă tânărul avea discernământ atunci când a comis fapta.


Distribuie articolul

You May Also Like