În luna Martie, Gașca Zurli vine la Galați cu spectacolul LUMEA LUI MULȚUMESC!

Distribuie articolul

Gașca Zurli prezintă, în premieră națională, spectacolul LUMEA LUI MULȚUMESC. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin cea mai iubită trupă pentru copii, din România își propune să-I învețe pe copii valorile prieteniei.

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

 

Pretul biletelor:

CATEGORIA 2- 40 LEI

CATEGORIA 1- 80- LEI

CATEGORIA VIP – 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizată la finalul spectacolului )

INFORMAȚII BILETE: Call center 021/ 311.93.23 ( număr cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții, adulți și copii, la spectacol trebuie să cumpere bilet. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minimum un adult (părinte/tutore legal).

 

Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați! Persoanele care ajung după începerea spectacolului au acces în sala, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere. Atenție, se filmează!

La Galați, Gașca Zurli vă dă intâlnire pe 11 MARTIE,  la SALA SPORTURILOR, de la ORA 19.00.

 

Detalii pe www.zurli.ro


Distribuie articolul

You May Also Like