4 gălățeni nevaccinați au murit din cauza COVID. Numărul persoanelor infectate s-a dublat la Galați

Distribuie articolul

Evoluția pandemiei depășește scenariile pesimiste anunțat în vară de autorități. În ultimele 24 de ore, la Galați, numărul persoanelor infectate s-a dublat și au fost înregistrate 4 decese. Toate persoanele care au murit nu erau vaccinate.

Potrivit statisticii prezentate de reprezentanții Prefecturii Galați, luni, 13 septembrie, 4 bărbați au murit la Galați din cauza COVID 19. Niciunul nu era vaccinat împotriva COVID, au precizat autoritățile care au mai arătat că victimele sunt bărbați de 43, 47, 56 și 72 de ani.

Statistica mai arată că 967 de gălățeni au murit în spitale de la începutul pandemiei. În total, sunt 28.619 de persoane infectate din februarie, anul trecut.
În paralel, campania de vaccinare merge din ce în ce mai prost. În fiecare zi, numărul persoanelor vaccinate este în scădere în centrele din județul Galați. Luni, de exemplu, în Galați nu au fost vaccinate decât 190 de persoane.

Numărul total de doze de vaccin administrate începând cu data de 4 ianuarie 2021 la nivel județean este 221.907, iar 100.000 de persoane sunt vaccinate cu ambele doze.


Distribuie articolul

You May Also Like