Munti îl face praf pe Robert George Florea: „Un personaj care pentru mine nu există!”

Distribuie articolul

 

 

Managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, a reacționat după ce președintele interimar Robert George Florea a părăsit clubul după un conflict spontan.

Aceștia ar fi intrat într-un conflict după ce Dorinel Munteanu și soția sa, Paulina, ar fi refuzat să furnizeze președintelui interimar anumite documente, ceea ce a condus la o confruntare directă și la demisia acestuia din funcție.

Dorinel Munteanu a reacționat după ce informațiile au apărut în spațiul public, declarând că subiectul nu îl interesează și că, în momentul de față se concentrează doar pentru meciul cu Dinamo, programat duminică, la ora 20.

”Acest subiect nu există pentru mine în acest moment. Nu este cazul acum să discut despre el. Nu știu ce a făcut acest personaj, nu mă interesează dacă și-a dat demisia, el nu există pentru mine.

Pentru mine este mult mai important meciul cu Dinamo decât acest personaj. Prefer să mă concentrez în acest moment doar pe partida cu Dinamo. Alte comentarii nu doresc să fac și nu mă interesează ceea ce s-a spus despre mine și soția mea.

O să vină timpul când voi clarifica și aceste lucruri, dar nu în acest moment. Repet, pentru mine este mult mai important meciul cu Dinamo și prefer să mă concentrez doar pe acest lucru”, a declarat managerul tehnic al Oțelului.


Distribuie articolul

You May Also Like