10,5 km de drumuri vor fi reabilitate la Fundeni

Distribuie articolul

Vorbim de Programul National de Investiții „Anghel Saligny” ce se derula și în cele trei localități ale comunei, Fundeni, Hanu Conachi și Lungoci.

Deja s-au definitivat lucrările de canalizare, inclusiv probele de etanșeitate, primindu-se în acest sens avizul favorabil al celor de la Apă Canal Galați.

Primarul comunei Fundeni, Manuel Lupu, consideră că valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 17 milioane lei.

„În curând vom avea și câștigătorul desemnat pentru această lucrare și se va semna contractul de finanțare. A fost o anumită întârziere, nu prea mare, generată de definitivarea lucrărilor de canalizare. Acum, suntem optimiști în ceea ce privește demararea lucrărilor la drumuri într-un scurt interval de timp”, a afirmat primarul comunei Fundeni, Manuel Lupu.

În altă ordine de idei, la Școala Gimnazială „Sfinții Trei Ierarhi” din localitatea Hanu Conachi, lucrările de reabilitare se află în toi, se fac extinderi pentru punctele sanitare, se va monta o centrală termică și se va schimba acoperișul unității de învățământ.

Cât privește stadiul lucrărilor de cadastrare generală, pentru extravilan, acestea au fost deja finalizate, în prezent activitatea derulându-se pe zona de intravilan in localitățile Fundeni și Lungoci, urmând ca anul viitor să intre în lucru și intravilanul localității Hanu Conachi.


Distribuie articolul

You May Also Like