Despre „patimile” liberalului Georgică…

Distribuie articolul

Are președintele PNL Galați o capacitate incomensurabilă de a se întovărăși cu personaje ce au probleme cu legea ceva de speriat.

Orice lider de partid local ar fi gelos din cale-afară de atracțiile primului liberal gălățean.

 După ce s-a lipit ca o ciupercă de Sorin Dănăilă, l-a promovat pe unde s-a putut, chiar dacă acesta avea ceva târnoațe mai vechi, poate vă mai amintiți că anul trecut, Dănăilă, tovarășul lui Georgică, s-a apucat să dea cu pumnul pe la Garda de Mediu. Așa ca la „bombardieri”. S-a altoit strașnic cu adjunctul său până a venit Smurd-ul.

Acum, na, dacă omu’ așa știe să o facă pe comisarul șef, asta-i viață. Atât poate! A fost mutat de Aurelian Păduraru, la Brăila o perioadă pentru a se ancheta ce e de anchetat, după care, la finalul săptămânii trecute, la Galele PNL, cine și-a luat bilet în primul rând lângă Georgică? Evident Sorinel (Pumnul de Aur).

Duhurile bârfitoare de prin ograda liberalilor spun că după demisia lui Păduraru, Georgică ar fi vrut să-l cocoțe la Garda Națională de Mediu, fix pe Sorinel. Numai că s-au răzvrătit unii până ce Georgică a plecat la Patiseria din colț după ceva merdenele.

 Acum, altă nefăcută. Un tânăr consilier județean liberal, Radu Oprea, care deține și o funcție cumva ezoterică și anume aceea de preşedinte la Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea de Sud-Est, a fost condamnat zilele trecute la închisoare cu suspendare după ce procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată, în 2021, pentru săvârşirea unor infracţiuni grave, cum ar fi participaţie improprie la folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.
Doi ani i-au trebuit Tribunalului Galaţi să se pronunţe în acest dosar, soluţia fiind de condamnare.

Doi ani de închisoare cu suspendare a primit consilierul județean PNL. Mai mult decât atât, i s-a aplicat și o pedeapsă complementară a interzicerii exercitării unor drepturi cum ar fi acela de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice.

Radu Oprea, consilierul județean PNL, ar fi obţinut pe nedrept suma de 44.800 lei, reprezentând cuantumul brut al retribuţiilor lunare pretins achitate managerului financiar. În cauză, procurorii au dispus măsura asiguratorie a sechestrului.

Adică, bre Georgică, bravos! Încă o cucerire magică… de-a lui matale! Un tânăr infractor pe care l-ai trimis să fie ales în Consiliul Județean. Iaca, se mai duseră vreo două procente din avuția PNL Galați.

Felicitationes, hombre! Next?


Distribuie articolul

You May Also Like