Ziua produselor românești, sărbătorită și la Galați

Distribuie articolul

Ziua de 10 octombrie a fost decretată, începând de anul acesta, Ziua Națională a Produselor Agroalimentare din România. Prevederea apare în Legea 168/2017. La Galați, Ziua Produselor Agroalimentare Românești se sărbătorește, la prima ediție, în Piața Centrală.

”Locația aleasă pentru sărbătorirea acestui eveniment este Piața Centrală – Hala lactate și Hala preparate. În acest sens, se vor pune la dispoziția operatorilor din sectorul carne și preparate din carne, lactate, panificaţie, vinuri, miere de albine, locuri de vânzare şi vitrine frigorifice. Totodată menţionăm că locaţiile sunt dotate cu camere de refrigerare, apă caldă şi rece curentă, grupuri sanitare, spaţii de depozitare, vestiare, aer condiţionat, paviment uşor lavabil, substanţe dezinfectante, lumină naturală şi artificială” se arată într-un comunicat al Administrației Piețelor Agroalimentare din Galați.

Evenimentul se va desfășura pe 10 octombrie, între orele 7.00 și 19.00 și va beneficia de participarea a peste 20 de firme de profil și producători din Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like