Zeci de gălățeni au lipsit de la prima probă scrisă a Bacalaureatului

Distribuie articolul

Peste 200 de gălățeni nu s-au prezentat luni dimineață la prima probă scrisă a Bacalaureatului. Teza la Limba și Literatura Română a speriat zeci de absolvenți ai clasei a 12-a înscriși la examenul de maturitate, ediția 2018. Potrivit regulamentului, absolvenţii de liceu promovează Bacalaureatul dacă susţin toate probele scrise și obţin media 6 și cel puţin nota 5 la fiecare dintre teze.

„La proba E(a) din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018, desfășurată astăzi, 25.06.2018, au fost prezenți 3073 de elevi dintr-un număr de 3278 înscriși….Durata examenului a fost de trei ore din momentul desigilării plicurilor cu subiecte(ora 9.00)….Nu s-au înregistrat situații speciale pe parcursul desfășurării probei de examen”, au anunțat reprezentanții IȘJ Galați.

Conform programului, miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului și vineri va fi proba la alegere a profilului și specializării. În premieră, anul acesta probele orale au fost susținute în luna februarie. Rezultatele parțiale vor fi anunțate pe 4 iulie iar cele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi afișate pe 9 iulie.


Distribuie articolul

You May Also Like