Vizita lui Liviu Dragnea a făcut ravagii la Galați: șefii unor instituții din Galați au fost schimbați din funcții

Distribuie articolul

Dacă nu te duci să pupi inelul jupânului, rămâi fără funcție. Au simțit-o pe pielea lor niște domni cu joburi bune în statul pesedist, filiala Galați. La începutul acestei săptămâni, ei au fost destituiți din funcții. Se aude că oamenii sunt vinovați pentru că fie nu au participat la mitingul de proslăvire a condamnatului din fruntea țării, fie sunt suspectați că se pregătesc să sară din barca politică plină de apă.

Să aflăm cine sunt victimele vizitei lui Dragnea la Galați. Șeriful ANAF, Cristian Mirică, a fost înlocuit cu Mihai Bucur, adus de la Direcția de Vamă Galați. Pe locul rămas liber la regionala vamală a fost pus un director pentru liniștea tuturor, Petrică Munteanu. Tot de la ANAF a dispărut Daniel Mocanu de la departamentul colectare: omul a fost scos din schemă și trimis prin detașare la București, ca să respire aer de capitală și de muritor de rând. În locul lui se va ocupa de colectarea taxelor și impozitelor Viorel Condrache.

Agitate sunt apele și la Sistemul de Gospodărire a Apelor. Directorul Liviu Baltagă a primit un șut în fund de la șefii dumnealui de la București.   Se pare că lui Baltagă i se trage de la politică: lumea pesedistă vorbește pe la colțuri că fostul director nu se mai uita la Antena 3 și că ar fi fost pasionat de canalele Realitatea TV și B1TV. Ca urmare, omul a fost înlocuit cu o subalternă care le-a povestit domnilor cu putere de decizie despre ideile lui Gîdea și Badea.

Bineînțeles, toate schimbările au fost efectuate pentru îmbunătățirea calității serviciilor, pentru dragii de contribuabili, pentru eficientizarea managementului și pentru… hai sictir.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns