Viorica Dăncilă, la Galați: „avem soluții pentru aeroport” și „vrem să devansăm licitațiile pentru proiectele drum expres și centura”

Distribuie articolul

A plouat cu promisiuni la Galați în timpul vizitei președintelui PSD, Viorica Dăncilă. Deși a participat la o ședință de partid, premierul le-a trântit gălățenilor o grămadă de informații despre aeroportul de la Braniștea, drumul expres Galați – Brăila și centura ocolitoare a orașului.

Viorica Dăncilă a luat-o pe drumul bătătorit de ministrul Răzvan Cuc și le-a promis gălățenilor aeroport, drum expres și centură.

Mai mult chiar, premierul a anunțat că i-a cerut ministrului Transporturilor să urgenteze procedurile pentru organizarea licitațiilor în ceea ce privește proiectele drum expres și centură. Solicitarea a fost făcută în timp ce Dăncilă își făcea bagajele ca să plece la Galați.

„Aceste două proiecte importante aveau ca termen pentru proiectare și execuție sfârșitul lunii august. Am solicitat astăzi domnului Cuc ca licitația să fie scoasă la sfârșitul acestei luni, deci vreau o devansare de o lună. Vom urmări cu mare atenție parcursul proiectelor.” (Viorica Dăncilă, președinte PSD)

La aeroport, lucrurile sunt la nivel de discuții, a anunțat premierul. Duminică, Viorica Dăncilă se va întâlni cu niște investitori misterioși dispuși să-și bage banii în proiectul de la Braniștea.

„Avem mai multe soluții pentru acest aeroport, chiar duminică vom vorbi cu investitori străini pentru realizarea unui parteneriat public-privat. Avem și varianta introducerii într-o hotărâre de Guvern, vrem să devină cât mai repede realitate, facem toate demersurile necesare. Aș vrea ca după discuția de duminică să vă spunem că am găsit investitor.” (Viorica Dăncilă, președinte PSD)

Tot la Galați, social democrații au discutat între patru pereți despre rezultatul alegerilor europarlamentare din luna mai și despre pașii de urmat în perspectiva alegerilor prezidențiale din toamnă. Noul președinte al partidului de guvernământ a declarat că este mulțumit de scorul electoral al PSD Galați(peste media națională a partidului) și a explicat că pierderile de procente pot fi explicate prin problemele de comunicare.


Distribuie articolul

You May Also Like