Violență în plină stradă la Tecuci

Distribuie articolul

Un bărbat din Tecuci este anchetat de Poliție, după ce a lovit doi adolescenți care, susține el, făceau gălăgie în fața blocului în care locuiește.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a incidentul.

„La data de 27 august, în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, în fața unui imobil, din municipiul Tecuci. La fața locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenți, de 16 ani, ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie, în fața blocului în care locuiește. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul”, precizează IPJ Galați.

https://www.facebook.com/112799060345088/posts/371726947785630/


Distribuie articolul

You May Also Like