Vine iarna! Autoritățile raportează că sunt pregătite

Distribuie articolul

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi, 27 decembrie, o informare de vreme rea, dar și o atenționare de ninsori însemnate pentru zona Moldovei.

Fenomene vizate: intensificări ale vântului, precipitații mai ales sub formă de ninsoare.
Interval de valabilitate: 27 decembrie, ora 22:00 – 29 decembrie, ora 22:00.

În intervalul menționat, local și temporar vor fi intensificări ale vântului, cu rafale în general de 45…50 km/h și de peste 60…70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminică (29 decembrie) și în sud-est.

,,Am convocat mai mulți factori decizionali implicați în soluționarea unor situații precum îngreunarea traficului pe dumurile naționale și județene din cauza avertizărilor de vreme rea primite din partea Agenției Naționale de Meteorologie.
Toți cei implicați în gestionarea unor astfel de situații (Secția Județeană de Drumuri Naționale, Inspectoratul Județean de Poliție, responsabili din cadrul Consiliului Județean Galați, Inspectoratul pentru Situații de Urgență) mi-au comunicat că sunt pregătiți să intervină dacă situația o va impune.

Le recomandăm tuturor conducătorilor auto să fie prudenți și să respecte indicațiile echipajelor de poliție și ale celor care se ocupă de administrarea drumurilor județene pentru a evita orice eventual eveniment neplăcut.

În zona din jurul municipiului Tecuci se va interveni de la ora 00.00, iar pe celelalte sectoare de drum național de la ora 3.30″, a anunțat prefectul județului Galați, Gabriel Avrămescu.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns