Vin ajutoarele alimentare de Crăciun!

Distribuie articolul

Bleah, ce mizerie! O să pută merțanul a slăninuță. Joi, primăria dă pachetele cu halimente pentru tot tribul de contribuabili care nu știe că există taxe și impozite. Iar merțanurile și taxiurile o să candească a sărăcie după ce vor căra la domiciliu pachetele oferite de sărăciile de funcționari de la primărie.

Știrea asta ați mai văzut-o. Este vorba despre asistații Cantinei de Ajutor Social care înainte de sărbători primesc pachete cu alimente de la municipalitate. În meniu sunt porția zilnică de alimente pentru zilele de Crăciun în care cantina va fi închisă și produsele de sezon oferite sub formă de cadou de Primărie. Distribuția acestora se face joi la Cantina de Ajutor Social de pe strada Dogăriei. Pentru că pachetele sunt voluminoase, săracii vin (nu toți și nu de fiecare dată) cu mașina personală sau cu taxi-ul. În portbagajul sau în cârca beneficiarilor vor ajunge tot felul de alimente de sezon.

„Cantina de Ajutor Social Galați va distribui asistaților instituției, în data de 21 decembrie 2017, un număr de 571 de pachete cu produse tradiționale de Crăciun și dulciuri pentru copii. Conținutul pachetelor este următorul: pui grill, pulpă de porc, cârnați proaspeți, preparate (kaizer, toba, leber, slăninuță condimentată), ulei, ouă, orez, zahăr, cașcaval, pastă de tomate, legume(cartofi, ceapă, morcovi, păstârnac, țelină, pâine. Dulciurile distribuite vor fi: ciocolată, pachet figurine ciocolată Moș Crăciun, biscuiți, napolitane, batoane ciocolată şi portocale”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Primăriei Galați.

Primăria îi mai anunță pe asistați că pe 28 decembrie vor primi și pachetele cu alimente pentru Anul Nou. Ceilalți cetățeni trebuie să știe că ghișeele Direcției de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Galați sunt deschise între Crăciun și Revelion. Sărbători cu bine!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns