Înarmat până-n dinți, liber pe străzile Galațiului  

Distribuie articolul

Judecătoria Galați a dat astăzi o sentință surprinzătoare. A decis să îl pună în libertate, sub control judiciar pe individul înarmat, prins în flagrant, în trafic, de Poliție, în timp ce se pregătea de o reglare de conturi. La perchezițiile domiciliare, polițiștii i-au găsit un întreg arsenal.

”Asupra tânărului a fost găsit un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc, calibrul 10X22T, având 5 cartușe în încărcător, armă deținută fără drept, iar în interiorul mașinii a fost găsită o baionetă. În aceeași zi, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Galați, unul pentru domiciliul legal al tânărului și altul pentru adresa unde acesta locuiește fără forme legale. În urma efectuării celor două percheziții, polițiștii au găsit un alt pistol neletal, calibrul 9 mm, cu un cartuș, 4 macete, 3 cuțite de vânătoare, o baionetă și mai multe articole pirotehnice. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, informa Poliția județului Galați într-un comunicat de presă.

Mai trebuie precizat că individul lăsat în libertate de instanță are cazier. A fost condamnat în trecut pentru fapte cu violență.


Distribuie articolul

You May Also Like