Iaca „surpriză”: PSD Galați îl susține pe Liviu Dragnea

Distribuie articolul

Gata, ne-am liniștit: PSD Galați va vota pentru pentru păstrarea în funcție a lui Liviu Dragnea. Acest lucru se va întâmpla pe 10 martie, atunci când președintele social democraților le va cere delegaților la Congresul PSD să-i reconfirme poziția în fruntea formațiunii politice. Și dacă tot este vorba de susțineri, pesediștii gălățeni au luat-o în brațe și pe Viorica Dăncilă, la pachet cu programul de guvernare propus de premier.

„Organizația Județeană PSD Galați îl susține pe  Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Conferința Județeană a Organizației Județene PSD Galați, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a arătat deplina susținere pentru doamna premier Viorica Dăncilă și Guvernul pe care îl conduce, cât și pentru programul de guvernare pe care aceștia l-au propus. Conferința a fost condusă de președintele PSD Galați, europarlamentarul Dan Nica și vicepreședintele național al PSD, prim-vicepremierul Viorel Ștefan, la eveniment participând peste 500 de delegați”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Galați.

La Congresul PSD de la București vor participa 119 gălățeni. Delegația a fost desemnată și validată prin votul participanților la Conferința Județeană a PSD Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like