VIDEO: Un biped înarmat cu un levier a distrus un apartament din Galați

Distribuie articolul

Un individ cu trăsături de biped a făcut-o lată. Înarmat cu un levier, a distrus un apartament din Micro 20. Locuința aparține chiar bunicii individului cu băț iar vina femeii de 78 de ani a fost că nu l-a servit pe atacator cu niște etnobotanice.

S-au dus zilele când nepoții mergeau la bunici ca să fie serviți din chiseaua cu dulceață. Acum, băieții vin cu levierul la cingătoare ca să caute chiseaua cu etnobotanice. Iar dacă nu o găsesc, sparg ușa de la bloc și distrug apartamentul bunicii.

Exact așa a procedat un tânăr de 17 ani. Aventura cu final penal s-a consumat duminică, la ora 21.00, la un bloc din Micro 20. După ce a spart ușa blocului, individul a spart tot ce a găsit în cale pe hol și în apartamentul bunicii (vezi video).

Femeia era acuzată că ascunde o porție de etobotanice, din care nepotul dorea să se înfrupte la final de weekend. Scandalul a fost potolit de jandarmii care au sosit la fața locului.

„Tânărul a venit la domiciliul bunicii însoţit de fratele său şi un prieten iar în momentul în care nu i s-a deschis uşa de acces în bloc a început să lovească geamul cu ajutorul unui obiect contondent tip „macetă”, spărgându-l. Înfuriat, în momentul în care a pătruns în casa scării a început să lovească colţurile de la pereţi şi cutiile de distribuţie a semnalului TV după care a intrat în apartamentul bunicii unde a început să provoace scandal. Întrucât nu a găsit bunurile pe care le căuta, tânărul a spart geamurile uşilor din apartament, maşina de spălat, vesela din bucătărie şi a dărâmat dulapurile din casă”, a anunțat Jandarmeria Galați.

Aventura s-a încheiat noaptea târziu la Secția 3 de Poliție. Bătăușul care are antecedente penale s-a ales cu un nou dosar pentru infracțiunea de distrugere.


Distribuie articolul

You May Also Like