Autorul jafului armat de la bijuterie a fost prins  

Distribuie articolul

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Serviciului Investigații Criminale, având sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

 

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, din județul Brăila, care în data de 09 august 2017, în jurul orei 14.15, purtând pe cap o cagulă și având asupra sa un pistol de jucărie din material plastic, ar fi pătruns în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale cu obiect de activitate comerțul cu bijuterii, situat în municipiul Galați, pe strada Brăilei. Amenințând cu pistolul lucrătorul comercial și alți clienți aflați în magazin, tânărul ar fi sustras o cutie care conținea mostre de bijuterii (verighete – replici din metal de culoare galbenă și albă).

Polițiștii au recuperat o parte din replicile sustrase, acestea urmând a fi returnate societății comerciale prejudiciate.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, tânărul aflîndu-se la data identificării, în stare de arest preventiv, într-o altă cauză.

SURSA IPJ GALAȚI


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns