VIDEO/ Oare cu ce am greșit? În loc de Arman van Buuren și Prodigy i-am văzut pe Florin Pâslaru și Nicolae Bacalbașa

Distribuie articolul

La Cluj-Napoca, sute de mii de oameni de pe toate continentele(la propriu) au participat timp de patru zile la Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume. În paralel, la Galați, s-a desfășurat Festivalul Fanfarelor, unul dintre cele mai mari spectacole din cartierele Țiglina și Mazepa. Dacă în Ardeal cap de afiș au fost artiști celebri, în Moldova vedete au fost niște „lăutari” politici de la PSD.

Nu că ar fi rău cu fanfarele. Totuși, în weekendul trecut, în timp ce lumea întreagă era cu ochii pe Cluj-Napoca și pe celebrii Prodigy, Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo şi Arman van Buuren, la Galați, oamenii beleau ochii la Florin Pâslaru și Nicolae Bacalbașa. Tot la propriu (vezi video). Inspirați, poate, de show-ul făcut pe scena clujeană, cei doi politruci s-au dat în spectacol și și-au unduit osânza în fața cetățenilor adunați la Păpădie (au dansat). Ceva mirific de grotesc care spune totul despre halul în care a ajuns zona Galați, păstorită de zeci de ani de m….e PSD (mințile PSD).

Culmea, scălâmbăiala a fost pe gustul unor cetățeni de vârsta a treia care au aplaudat frenetic prestațiile pesediștilor. Pe principiul „Pesediștilor vă iubim că ca voi nu mai găsim”, spectatorii (nu toți) au găsit interesantă, de bun gust și binevenită prezența celor doi pe moțul Festivalului de Fanfare. Iar atunci când i-am întrebat despre Untold (cu explicațiile de rigoare: ce, unde, cum, da’ de ce) au zis că  „la Galați nu ne trebe așa ceva, că tinerii să se ducă la servici, nu să se drogheze ca nebunii”. M…. multă, oameni buni (Minte multă, oameni buni).

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like