Videconferință cu prefecții înainte de alegeri

Distribuie articolul

Noul ministru de Interne i-a verificat la unghiuțe pe prefecți. Joi, Ion Marcel Vela a organizat o videoconferință pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru alegerile de duminică. De fapt, ministrul a vrut să vadă câți miniștri mai au roșu în obraji în condițiile în care din ce în ce mai mulți se îmbolnăvesc și intră în concediu medical.

Schimbarea de Guvern nu le-a priit prefecților. Apolitici, așa cum îi știți, ei au făcut alergie la galbenul intens care s-a întins prin Palatul Victoria. Unii s-au îmbolnăvit și au intrat în concediu medical, alții își plimbă necazurile de la mașina de serviciu până la biroul cu secretară. De aceea, ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, a organizat „o videoconferință cu prefecții și membrii Comisiilor tehnice pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru președintele României, având ca temă stadiul pregătirii scrutinului de duminică.”

Umbă zvonul că prefecții se dau loviți pentru a perturba alegerile de duminică. Spun bârfele că este o manevră a PSD care i-ar fi îndemnat pe apoliticii din Prefecturi să pună piedici noii puteri. În ceea ce-l privește pe apoliticul de la Galați, acesta se pregătește de pensie. Pentru el nu ar trebui să fie o problemă de adaptare: s-a comportat ca un pensionar prin toate funcțiile prin care l-a plimbat partidul.

Distribuie articolul

You May Also Like