Veste bună pentru gălățenii care s-au săturat să stea în casă. S-au redeschis Grădina Botanică și Grădina Zoologică

Distribuie articolul


Veste bună pentru gălățenii care au respectat întocmai recomandarea autorităților privind evitarea deplasării în timpul epidemiei.

Începând de astăzi sunt deschise Grădina Botanică și Grădina Zoologică. Vizitarea celor două obiective în aer liber se face cu respectarea unor reguli.


Conform anunțului făcut de reprezentanții Complexului Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi publicul are acces doar în locurile aflate în aer liber. Astfel, rămân închise muzeul, Acvariul, expozițiile și Observator Astronomic. În Grădina Botanică și în Parcul Zoo de la Gârboavele vizitatorii trebuie să respecte regulile privind distanțarea socială.


„Sănătatea vizitatorilor este importantă pentru noi și, din acest motiv, vor trebui respectate măsuri privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică sau botanică. ATENȚIE ! Distanța minimă de 1,5 metri trebuie păstrată atât între vizitatori cât și între vizitatori și angajați. Vizitatorii sunt rugați să nu urce pe gardurile de separare, să nu se aplece peste acestea și să nu încerce sub nicio altă formă să se apropie de animale la mai puțin de 1,5 metri. La casa de bilete, vizitatorii sunt obligați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus – păstrarea distanței minime de 1,5 metri, purtarea măștilor și a mănușilor”, au anunțat reprezentanții Complexului Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.


Persoanele care administrează cele două grădini pot limita accesul persoanelor dacă numărul de vizitatori este prea mare.


„În situația în care se impune limitarea numărului de vizitatori care pot fi admiși în același timp în incinta grădinii botanice sau zoologice și acest număr va fi depășit, ne rezervăm dreptul de a anunța vizitatorii de la intrare că s-a atins numărul maxim permis, iar aceștia vor fi rugați să aștepte până când accesul lor în grădină va fi permis”, au precizat administratorii.


Programul de vizitare pentru Grădina Botanică Galați și Grădina Zoologică Gârboavele este miercuri-joi-vineri între 10.00 și 18.00, iar sâmbătă și duminică în intervalul orar 10.00 – 20.00.


Distribuie articolul

You May Also Like