UPDATE: Fără lumină de Ziua României

Distribuie articolul

UPDATE: Comunicat Electrica Galați   Va informam ca in cursul diminetii de vineri, 1 Decembrie, la ora 3:20, in zona Siderurgistilor a avut loc o avarie care a condus la intreruperi in alimentarea cu energie electrica a unor instalatii de distributie apartinand SDEE Galati.

A fost afectata partial o linie de medie tensiune. Echipele Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice Galati au intervenit prompt pentru remedierea avariilor aparute, iar la ora 4:30 au reusit alimentarea integrala a zonei afectate.

La ora 8:17 a avut loc o noua declansare in Statia Filesti. A fost afectata zona Siderurgistilor – IC Frimu. La ora 13:00 mai erau nealimentate 5 Posturi de Transformare. Echipele SDEE Galati sunt in teren pentru depistarea si remedierea defectelor aparute.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si asiguram toti utilizatorii retelei ca depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrica in conditii normale, conform schemei de functionare.

 


Mii de gălățeni din cartierele Siderurgiștilor, Gheorghe Doja și Nae Leonard nu au curent electric de câteva ore bune. Este o avarie majoră în rețeaua de alimentare cu energie electrică gestionată de Electrica Galați. Oamenii afectați de avarie sunt indignați că la Electrica nu răspunde nimeni să le dea detalii. Vom reveni.


Distribuie articolul

You May Also Like