Un tir încărcat cu fier vechi s-a răstrunat pe șosea/Șoferul era beat criță și adormise la volan!

Distribuie articolul

Un accident care putea avea urmări foarte grave s-a produs joi dimineață, în județul Brăila. Un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe Drumul Național 23. Asta din cauza unui șofer beat criță care a adormit la volan. Pentru că Dumnezeul bețivilor există, individul a scăpat cu răni ușoare.

Personajul aflat la volan este un cetățean sârb, în vârstă de 49 de ani, cu permis de ședere temporară în România. El se îndrepta spre Focșani atunci când a adormit și a provocat cascadoria de pe șosea. Într-o curbă, mastodontul s-a răsturnat și a blocat parțial șoseaua. Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că sârbul era beat criță: l-au pus să sufle în fiolă și au aflat că avea o alcoolemie de 0,95 mg per litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul a scăpat cu răni ușoare și a fost transportat la spital. Probabil, după ce se va reface, va avea timp să răsfoiască dosarul penal care va fi deschis pe numele său.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00, în județul Brăila. Un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe carosabil, pe DN23. Accidentul s-a petrecut pe raza localității Gulianca iar circulația s-a desfășurat timp de zeci de minute pe un singur fir. La fața locului au intervenit o autospecială a ISU Brăila, o mașină de descarcerare și un echipaj SMURD. În jurul orei 9.30, carosabilul a fost curățat: tirul răsturnat a fost scos de pe șosea și pus pe roți de o macara și un buldoexcavator.


Distribuie articolul

You May Also Like