Un șofer beat a lăsat orașul Galați fără troleibuze

Distribuie articolul

Un individ care a consumat alcool a reușit să-i lase pe gălățeni fără troleibuze. Noaptea trecută, individul a urcat la volan și nu a mai nimerit șoseaua, astfel încât s-a înfipt într-un stâlp din zona Potcoava de Aur. Din nefericire pentru gălățeni, mașina turmentată a nimerit într-un stâlp plin de responsabilitate: pe umerii lui stătea rețeaua care alimentează troleibuzele din oraș.

Ca să pună stâlpul în poziție verticală, muncitorii au avut treabă jumătate de noapte. Oricum, șoferii de troleibuz care dimineață au ieșit pe trasee nu au avut obiectul muncii. O oră și jumătate, ei au stat la capătul de traseu de la Parcul CFR.

„În această dimineață (17.01.2019), în intervalul orar 05.00-06.25, troleibuzele care au deservit traseele 102 și 104 au fost blocate, din cauza unui accident rutier, care a avut loc pe strada Brăilei, în zona Potcoava de Aur. În urma accidentului rutier un stâlp care alimentează cu energie rețeaua  electrică de transport a troleibuzelor a fost avariat. Echipele de intervenție din cadrul societății noastre au lucrat la remedierea situației, reușind ca la ora 06.25 să repună în circulație troleibuzele, pe traseele repartizate”, au anunțat reprezentanții Transurb.

În jurul orei 10.00, problemele la rețeaua electrică au reapărut, iar troleibuzele au fost din nou trase pe dreapta. În ceea ce-l privește pe șofer, acesta consumase alcool, au stabilit polițiștii gălățeni. După ce l-au testat cu etilotestul, agenții au constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice.


Distribuie articolul

You May Also Like