Un politician din Galați a scris La Mulți Ani pe colivă

Distribuie articolul

Avem nevoie de un om bun și răbdător ca să ajute o persoană să treacă strada. Nu este vorba despre un bătrân sau un bolnav. Dimpotrivă, este un tânăr de succes care a reușit să ajungă destul de sus în viața publică. Personajul despre care vorbim se numește Marius Humelnicu.

Marius Humelnicu a fost un fel de fotbalist. Din cauza unei accidentări la picior, gălățenii s-au trezit cu el pe cap. Omul s-a înscris în PSD și de aici cariera a ieșit pe contraatac și a înscris mai multe goluri în funcții publice.

Nu o să le numărăm pe toate și ne uităm doar la ultimele reluări: el a fost/este city-manager în Primăria Galați și tocmai a primit un cartonaș roșu din poziția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Să vă spunem de ce am deschis subiectul Humelnicu. Zilele trecute, politicianul de Galați a intrat pe Facebook și a postat un scurt comentariu la un mesaj. Iată ce a ieșit:

„23 noiembrie este ziua în care am primit cel mai frumos Dar de la Dumnezeu, pe tine dragul nostru Flo! Ca de fiecare dată de 4 ani ne vom întâlni la capela Cimitirului Belu să ne rugăm pentru odihna și liniștea sufletului tău”, a scris o persoană necăjită pe Facebook.

Primul comentariu la postarea în doliu are semnătura Marius Humelnicu: „La mulți ani”, a scris politicianul gălățean.

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Trecând peste drama persoanei care își jelește mortul pe Facebook (ce fel sună!), se trezește un individ să facă mișto. Totuși, noi nu credem că asta a fost intenția politicianului Humelnicu. Probabil, omul a fost superficial și nu a citit tot mesajul sau nu a înțeles cuvintele cheie capelă, cimitir, odihnă și liniște. Oricum ar fi, este nasol și când votați să vă gândiți că în politică există un personaj care confundă tortul cu coliva și cântă prohodul la ziua de naștere. Din prostie sau din superficialitate!

PS. Recent, secretarul de stat Humelnicu a anunțat că orașul Galați va avea drum expres. Între timp, proiectul a murit un pic. La mulți ani!


Distribuie articolul

You May Also Like