Joi se reunește Consiliul Local Galați. Află AICI principalele proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței

Distribuie articolul

Astăzi(joi, 21 noiembrie) este programată ședința din luna noiembrie a Consiliului Local Galați. Consilierii locali au fost convocați ca să dezbată un număr mare de proiecte de hotărâre: pe ordinea de zi a ședinței sunt 45 de proiecte, dar lista poate suferi modificări.

În primul rând, aleșii vor discuta despre investițiile pentru modernizarea infrastructurii rutiere în cartierele Micro 38 și Micro 39 și vor aproba sau respinge proiectul privind cuantumul și numărul burselor școlare acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat. Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează două proiecte privitoare la amenajarea unor stații pentru reîncărcarea autovehicule electrice și a unui poligon subteran de tragere, dar și solicitarea municipalității privind atribuirea unor autorizații pentru taxi.

Pe listă mai sunt proiectele legate de reabilitarea termică a unor școli și de investițiile realizate în situl arheologic Tirighina-Barboși. Nu în ultimul rând, la Consiliul Local vor fi dezbătute propunerile legate de acordarea premiului municipiului și a titlului de cetățean de onoare al orașului Galați. Ședința va începe la ora 14.00, în sala de ședințe a Primăriei.


Distribuie articolul

You May Also Like