Un medic de la Spitalul Județean din Galați a murit din cauza Covid

Distribuie articolul


Un medic oftalmolog de la Spitalul Județean din Galați a murit din cauza Covid. El este primul cadru medical de la cel mai mare spital din Galați, decedat din cauza epidemiei.


Reprezentanții Spitalului Județean Galați au anunțat că medicul Dan Iacoblev a murit joi noaptea, la secția de ATI Covid a Spitalului Județean din Galați. El avea 68 de ani și lucra de 22 de ani ca medic primar oftalmolog la spitalul din Galați.


„Cu deosebit regret, colectivul Spitalului Clinic Județean Galați anunță trecerea în neființă a domnului doctor Dan Iacoblev, medic primar oftalmolog, care s-a stins din viață în seara zilei de 3 decembrie 2020, în urma complicațiilor pulmonare grave generate de infecția cu noul coronavirus. Domnul doctor Dan Iacoblev a decedat în secția AT I a spiatlului în care, timp de 22 de ani, și-a dedicat întreaga experiență profesională pacienților cu probleme oftalmologice. A fost un medic devotat și muncitor , un om excepțional, de o probitate morală desăvărșită, o modestie și o noblețe sufletească rar întâlnită și un coleg extraordinar… Sincere condoleanțe familiei”, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean Galați.


Medicul Dan Iacoblev se pensionase, dar lucra cu normă întreagă la spital pentru a suplini lipsa de specialiști din unitățile medicale.


Distribuie articolul

You May Also Like