Un gălățean este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor din Focșani

Distribuie articolul

Un gălățean este cercetat pentru infracțiunea de agresiune sexuală asupra unui minor. Incidentul s-a produs miercuri în orașul Focșani. În jurul prânzului, Poliția a fost alertată prin dispeceratul 112 că un băiat de 9 ani a dispărut dintr-un parc. După aproximativ o oră și jumătate de căutări copilul s-a întors nevătămat în parc povestindu-le polițiștilor că a fost însoțit de un bărbat.

Agenții au extins cercetările și au aflat că băiatul a fost cu un bărbat de 49 de ani, din județul Galați, care avea antecedente de agresiune sexuală asupra minorilor. După ce l-au găsit pe bărbat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar joi este prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru agresiune sexuală.

Surse din rândul anchetatorilor au explicat că bărbatul a mai fost arestat, în trecut, pentru viol asupra unui minor. În ceea ce privește fapta de miercuri, nu ar exista probe că băiatul ar fi fost victima unei fapte similare, ci că agresiunea asupra lui ar implica punerea minorului într-o situație în care nu s-a putut apăra.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns