Un deputat USR a prezentat în premieră o fotografie cu autostrada care va lega Moldova de Muntenia

Distribuie articolul

Un deputat USR a prezentat, în premieră națională, o fotografie cu Autostrada A7 Ploiești – Buzău. Nu-i o șosea, pentru că trăim în România, ci o imagine cu mai multe valize. Deputatul Iulian Bulai le-a fotografiat și le-a pus pe FB, cu mesajul „pentru că se fac autostrăzi pe bune, nu doar promisiuni pe hârtie”.

Ni s-a spus că vechii politicieni sun răi. Beleaua este că cei noi fie sunt mai răi, fie sunt duși cu pluta. Mesajul de pe FB care însoțește fotografia spune multe.

„Studiul de fezabilitate și studiul geo sunt gata. Autostrada A7: Ploiești – Buzău. Urmează celelalte tronsoane până la Pașcani. Așa arată toată documentația primită astăzi la Ministerul Transporturilor. A7 se apropie de Moldova. Pentru că se fac autostrăzi pe bune, nu doar promisiuni pe hârtie”, a anunțat, pe FB, deputatul USR, Iulian Bulai.

De Moldova nu se apropie decât un val de aer rece. Totuși, un deputat de la USR se laudă cu autostrada moldovenilor, deși nu are ca dovadă decât o mână de hârtii și câteva valize. Păi nu o să scrie Bulai mesaje pe Facebook câte studii au făcut politicienii vechi, în ultimii 30 de ani.

Și autostradă tot nu există. Iar dacă de data asta va fi diferit, rămâne de văzut. Oricum, niște genți prezentate pe post de realizare nu au cum să încurajeze viitorul politic al deputatului și al formațiunii din care face parte.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns