Un deputat gălățean, mesaj pentru cetățeni: Vă informați prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lockdown

Distribuie articolul


Deputatul Laurențiu Gîdei este foc și pară pe gălățenii care refuză să se vaccineze.

Parlamentarul PSD îi vizează mai ales pe cetățenii din Tg.Bujor, orașul în care a fost primar. El le cere acestora să meargă să se vaccineze, să uite de conspirații și să nu se mai informze din „surse cretine”.


Revolta lui Laurențiu Gîdei are legătură cu situația din Tg.Bujor. La centrul de vaccinare AstraZeneca din oraș nu vin decât 17 persoane în fiecare zi (media), deși capacitatea este de 60 de persoane. Asta în timp ce numărul persoanelor infectate este în creștere, iar spitalele sunt pline cu pacienți nevaccinați.


„Lăsați deoparte conspirațiile, cipurile, prostiile și vaccinați-vă. La Tg.Bujor, astăzi doar 8 persoane au fost vaccinate cu AstraZeneca!!! Capacitatea este de 60 persoane zilnic!!! Media este de 17 persoane zilnic (de când este deschis centrul)!! Repet capacitatea este de 60 persoane!!!”, a anunțat Laurențiu Gîdei pe rețelele de socializare.


Deputatul știe de ce oamenii refuză să se vaccineze: se informează din surse dubioase.
„Vă informați prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lockdown!!!

Suntem prea superficiali!!! Avem vaccin, dar nu-l vrem, pentru că a zis un deștept în goana după notorietate nu știu ce bazaconii!!!(sunt pline televiziunile de idioți, doar nebunii fac rating, doar ei vând!!!)”, este concluzia deputatului gălățean.


În curând, la Tg.Bujor se va deschide și un centru de vaccinare Pfizer. Orașul are o rată de infectare de 3,21 persoane la mia de locuitori.

Foto: digi24. ro


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns