Un cunoscut colegiu din Galați va fi închis din cauza Covid

Distribuie articolul

Cel mai cunoscut colegiu din orașul Galați se închide din cauza Covid 19. Începând de joi, elevii de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” vor face doar cursuri on-line după ce în interiorul școlii au fost confirmate trei cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2.


Potrivit informațiilor furnizate de autorități, o profesoară și doi elevi de la clase diferite s-au infectat. După confirmarea îmbolnăvirilor, Direcția de Sănătate Publică, cu acordul Inspectoratului Școlar, a decis să închidă unitatea de învățământ. Măsura va fi în vigoare timp de două săptămâni, perioadă în care cei peste 1.100 de elevi vor face doar cursuri on-line.


„Sunt trei cazuri în interior, cei de la DSP au respectat regula și au decis să închidă școala. Măsura va fi în vigoare timp de 14 zile”, a explicat, pentru MEDIAFAX, inspectorul școlar general al județului Galați, Onuț Atanasiu.

Toate unitățile școlare din municipiul Galați sunt de astăzi în scenariul galben din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2.


Distribuie articolul

You May Also Like