Uite și de asta o ducem prost: Politicienii sunt niște Javre, Fraieri, Bulangii şi Animale

Distribuie articolul

Nu am început să scriem articole din spatele garajului, în timpul ședinței comitetului de golani și borfași din cartier. În titlu, noi doar reproducem termenii folosiți de un politician al puterii. Potrivit presei centrale, limbajul colorat aparține unui lider PSD și a fost vomitat recent în spațiul public. Termenii regurgitați de pesedist îi vizează pe adversarii politici de la USR.

Bipedul care a deschis gura este Aurelian Bădulescu, viceprimarul pesedist al capitalei. Subordonatul Gabrielei Firea a râgâit joi, 14 iunie, un discurs în ședința Consiliului General București, fiind supărat pe consilierii de la USR care s-au împotrivit unui proiect de hotărâre propus de PSD. Ziariștii care au consemnat faptele bravului politician l-au întrebat la finalul ședinței ce a fost în capul lui când a deschis gura. Răspunsul lui Aurelian Bădulescu este descurajant pentru nivelul de discernământ al celor care votează. Pesedistul le-a spus jurnaliștilor că își menține punctul de vedere, că ieșirea sa este întemeiată și că cei vizați merită să fie numiți astfel(n.r-bulangii, javre, fraieri și animale).

„Asta este reacţia mea, îmi menţin punctul de vedere şi merită. Eu îmi asum ce fac. O dată la patru ani, cetăţenii municipiului Bucureşti pot să mă mai trimită sau nu încă o dată. Dar raportat la ieşirea mea de acum, este una întemeiată, având în vedere ceea ce a fost ca proiect pe ordinea de zi. Adică se discuta despre aducerea unei instituţii de învăţământ de nivel academic în Sectorul 4 pentru că nu mai au unde să înveţe. Vi se pare că nu merită acest limbaj din partea mea?”, a declarat viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, citat de digi24.ro.

Uite așa arată partidul de guvernământ, cu diversiuni josnice(Halep fluierată pe stadion), cu acțiuni ordinare(mitingul umilitor de la București), cu discursuri periculoase(condamnatul Dragnea către procurori: să fie atenți!), cu tirade abjecte(javre și bulangii)….Culmea, se mai și miră pesediștii că îi fluieră lumea atunci când scot capul din casă. Iar dacă vă plac, să-i mai votați și altă dată pe „bulangii”! Părerea mea.


Distribuie articolul

You May Also Like