Tudorel Toader a ajuns rău: este arătat cu degetul de studenți!

Distribuie articolul

Curg reacțiile după discursul de joi al ministrului Justiției, Tudorel Toader. După ce și-a pus în cap societatea civilă, reprezentantul Guvernului PSD-ALDE a ajuns să fie arătat cu degetul și de studenții săi. Organizația de tineret a PNL Galați a preluat mesajul studenților nemulțumiți de poziția adoptată de profesorul universitar Tudorel Toader.

„Ne întrebăm ce exemplu le dă Tudorel Toader studenților la Drept din România? Că trebuie să slujească penalii și corupția, nu dreptatea și adevărul? Ministrul Justiției este o rușine în primul rând pentru toți cei care se află pe băncile facultăților de Drept din România și vor să devină avocați, procurori, judecători, profesori sau poate chiar să conducă ministerul Justiției”, se arată în documentul TNL Galați.

Tinerii liberali au anunțat că vor participa la protestele de stradă care vor fi organizate în următoarea perioadă.

„Tineretul Național Liberal condamnă ferm linșajul stalinist executat de Tudorel Toader la adresa luptei anticorupție și îl va susține pe președintele Klaus Iohannis în păstrarea independenței sistemului judiciar. Riscăm să ajungem la România anilor 1990 sau a epocii Stănoiu-Năstase, precum și să ne izolăm țara în Uniunea Europeană. Justiția este epuizată după un an întreg de lupte grele de suprimare a luptei împotriva corupției, iar Europa ne sancționează, pe bună dreptate….Mai mult ca niciodată este timpul să fim uniți, fermi și să utilizăm toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a apăra justiția. Tineretul Național Liberal va fi prezent în stradă, la protestele publice de susținere a independenței justiției”, au anunțat reprezentanții TNL Galați.

Ministrul Justiției a făcut public, joi, raportul privind activitatea Direcției Naționale Anticorupție. Cu această ocazie, Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.


Distribuie articolul

You May Also Like