Trei noi centre de vaccinare în județul Galați

Distribuie articolul

În județul Galați vor fi deschise trei noi centre de vaccinare pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Moderna.

Cele trei noi centre vor fi deschise la Tecuci (Sala de spectacole I. Petrovici), Ivești (Căminul Cultural) și Corod (str. Ștefan cel Mare).

Procesul de vaccinare va începe din data de 15 martie, iar capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

Programarea se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoane cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidențe cu boli cronice, cu vârsta minimă de 18 ani, persoane încadrate într-un grad de handicap, însoțitorii acestora și persoanele care locuiesc la același domiciliu cu acestea.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns