Traficanți de droguri, reținuti

Distribuie articolul

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic și consum de droguri de mare risc. Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

„În urma activităților desfășurate la data de 19 martie, în municipiul Galați, au fost găsite și ridicate 235 de comprimate de ecstasy, 30 de grame de marijuana, 3 cântare electronice și 2 grindere.

De asemenea, au fost ridicați 15.000 de lei despre care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor de mare risc, precizează BCCO Galați.

Perchezițiile au avut loc după ce, în aceeași zi, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului și consumului de droguri de mare risc, patru persoane au fost surprinse în flagrant delict, în timp ce intenționau să comercializeze droguri.

„Doi tineri, cu vârste de 20 și 21 de ani, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați de judecată cu propunere de arestare preventivă, mai informează BCCO Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like