Trafic de coșmar în zona Șendreni din cauza unui accident rutier

Distribuie articolul

Sunt probleme în zona Șendreni din cauza unui accident rutier. Mașinile formează cozi kilometrice și avansează foarte greu pe drumul național care străbate localitatea. Traficul a fost dat peste cap de un autoturism care s-a răsturnat la ieșirea din Șendreni.

Accidentul s-a produs înainte de prânz, pe DN25. Mașina în care se aflau două persoane s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Autoturismul a ieșit în afara carosabilului iar cele două persoane au suferit leziuni ușoare.

„Au fost două victime, un bărbat care a refuzat să fie transportat la spital, avea lovituri ușoare. Ambulanța SAJ a luat de la fața locului o femeie de 55 de ani, avea leziuni la umăr, a fost transportată la spital. Ambele persoane erau conștiente, autospeciala SMURD a renunțat la misiune”, a declarat Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

La fața locului se află și mai multe echipaje ale Poliției care dirijează traficul și fac o anchetă. În cauză va fi deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like