„Sanatoriul” socialist Humelnicu, iară bate câmpii!

Distribuie articolul

Ca să stabilim de la început. Fostul fotbalist ratangiu de profesie, actualmente socialist și-a făcut un obicei în a încerca să violeze capra vecinului când acesta nu-i acasă. Atât poate.

N-am reperat încă din campania electorală și până acum nimic constructiv la acest personaj. Singurul lui atu este mahalagismul.  Și-l stăpânește al naibii de bine. Ca o țață precupeață privind prelung la „Noaptea înstelată” a lui Van Gogh.

Și dă-i cu ziceri de butonieră. „Drulă face numiri ilegale la APDM și AFDJ!” Dar de ce sunt ilegale, neică? Sunt extratereștri, circopiteci, schimbători de macaz sau mecanici motopompiști? Tot el, zice: „Din cei 9, doar unul are experiență navală!”

Acum, ce-i drept, prostia nu e ilegală nici când ajungi „sanatoriu.”

Aș avea așa vreo trei întrebări scurte, din memoria recentă și nu numai. Când ai ajuns matale la Senat aveai experiență de…? Deci erai ilegal. Când primarul Pucky l-a propus pe acela de se pricepe la vapoare, la Transurb, cum era? Tot ilegal?

Și ultima. Când ne-ați „potcovit” cu Veorica Vasilica Dăncilă pe funcția de premier, când ea săraca e o analfabetă funcțională ce ne-a făcut de „desene animate” peste tot prin lume, nu era tot ilegal.

A, și era să uit, mai aveți un pensionar ca vicepreședinte la Consiliul Județean care vorbește de „fonduri financiare” și unul Mărgărit zis „CIASURI” cu care ești coleg în Parlament. Și aștia, ilegali, nu?

Așadar, să compari pe cei 9 „ilegali” din CA-urile de la APDM și AFDJ care-s avocați, bancheri, softiști, manageri de business cu „ilegalii” socialiști de mai sus e ori ticăloșie ori ești un tip nevorbit și mai trebuie să spui ceva din când în când să dea bine la șefi și șefuți.

Ori poate nu cunoști termenul „ilegal”!


Distribuie articolul

You May Also Like