Trafic dat peste cap pe Henri Coandă

Distribuie articolul

Primăria municipiului Galați anunță că, până pe 13 martie 2021, se vor executa lucrări la calea de rulare a tramvaiului de pe bulevardul Henri Coandă și la trotuarul de pe partea dreaptă a acestei străzi, pe sensul de mers către bulevardul George Coșbuc, în cadrul proiectului „Modernizare linii de tramvai și trotuare str. Henri Coandă”.

Mijloacele de transport vor circula în continuare pe traseele existente, intersecțiile cu str. Grigore Ventura și Traian Vuia rămânând deschise traficului auto. Instalația de semaforizare din intersecția cu strada Grigore Ventura va fi menținută în funcțiune, iar cea din intersecția cu bulevardul Traian Vuia va funcționa în galben-intermitent.

Mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt sfătuiți să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.


Distribuie articolul

You May Also Like