Teatrul Gulliver și-a schimbat numele și organizează concurs pentru crearea unui nou logo

Distribuie articolul

Teatrul Gulliver din Galați trece prin mari transformări. După ce și-a schimbat numele, instituția a anunțat că organizează concurs pentru crearea unui nou logo. Recent, instituția si-a schimbat numele din Teatrul de Păpuși Gulliver în Teatrul pentru Copii și Tineret Gulliver.

De aceea, teatrul vrea să-și schimbe și imaginea care să se potrivească mai bine cu noul nume. „În contextul modificării denumirii Teatrului Gulliver din Teatrul de Păpuși Gulliver în Teatrul pentru Copii și Tineret Gulliver, este necesară definirea unei noi identități vizuale, în conformitate cu noul grup de public abordat și cu repertoriul curent al teatrului.

În vederea găsirii variantei optime, Teatrul pentru Copii și Tineret “Gulliver” organizează un concurs deschis pentru crearea noului logo. Acesta trebuie să ilustreze în mod cât mai sugestiv și relevant activitatea și specificul Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, respectiv: realizarea de spectacole și creații artistice pentru copii și tineret, teatru de animație, teatru pentru copii și tineret, artele spectacolului”, scrie în anunțul reprezentanților teatrului gălățean. Propunerile sunt așteptate până pe 30 septembrie la adresa de email comunicare@teatrul-gulliver.ro. Cea mai inspirată idee va fi premiată și se va transforma în identitatea vizuală a Teatrului Gulliver.

Sursa foto: Teatrul Guliver


Distribuie articolul

You May Also Like