Te interesează! Noutăți pe piața muncii din Galați

Distribuie articolul

Clubul Sportiv Municipal Galați devine un angajator important, de moment, după ce a anunțat că face selecție și angajează câteva zeci de persoane.

Potrivit platformei dedicate pentru forță de muncă în domeniul bugetar, CSM organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor baze sportive (29 posturi).

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale/medii (școală generală, școală de ucenici, școală profesională, învățământ obligatoriu de 10 clase);

Totodată, candidații pentru posturile de îngrijitor baze sportive trebuie să își declare disponibilitatea de a lucra în două schimburi, dar și disponibilitate de a presta activități sâmbăta și duminica în bazele sportive.

Calendarul concursului arată că până ieri, luni, 2 august 2021, la ora 15.00, a fost termenul pentru depunerea dosarelor

Săptămâna viitoare, marți 10 august 2021, la ora 11.00 se va desfășura proba scrisă. Urmând ca vineri, 13 august 2021, de la ora 11.00, candidații să în proba de interviu.

Alte detalii privind condițiile specifice și bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială – https://csmgalati.ro/.

Relații suplimentare se pot obține la Clubul Sportiv Municipal Galați, cu sediul în Galați, str. George Coșbuc, nr. 253 (incintă patinoar). sursa: posturi.gov.ro


Distribuie articolul

You May Also Like