Țânțariada lui Pucky. Faza pe prostie!

Distribuie articolul

În stilul caracteristic, cel mai primar dintre primari ne amenința acum vreo două săptămâni că va începe războiul cu insectele, aducând în discuție țânțarii și căpușele. Fără a vorbi însă nimic de ploșnițe.

Acum, na, poate îi sunt dragi, poate găsește oarecare asemănare cu socialiștii lui, ori poate încă n-a aflat că și astea au invadat Galațiul.
A trecut o săptămână in care, evident ploile au amânat momentul unui raid aerian de stârpire a țânțarilor în primul rând.

Se știa încă din week-end că primele patru zile vor fi fără averse în zona noastră, ploile urmând a reîncepe de joi iar probabilitatea este destul de mare ca ele să se permanetizeze până duminică.

S-a dus și ziua de marți iar Pucky doarme-n papuci în timp ce gălățenii se scarpină-n coate de parcă ar avea râie. Poate e ocupat cu numărătoarea găurilor asfaltice apărute după ploile recente, unele chiar pe lucrări păstorite pe mandatul său. Sau poate e tot o miștocăreală de-asta tipic socialistă cu care ne-a obișnuit. Ori poate șprițul de la Tg. Bujor a fost fără sifon iar omul încă se reculege.

Oricum, dormitul în papuci și joaca de-a primarul ne-a cam amețit. Fără sifon de data asta…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns