Statistică: gălățenii sunt scandalagii, bețivi și necivilizați

Distribuie articolul

Bineînțeles, nu toți gălățenii sunt scandalagii, bețivi și necivilizați. Totuși, dacă ne uităm pe statisticile Poliției Locale Galați aflăm că numeroși concetățeni au coborât recent din copac și s-au contaminat de toate apucăturile din această lume. Doar în ultimele trei luni, în cadrul unei acțiuni, polițiștii locali au amendat sute de cetățeni care au făcut scandal, au aruncat gunoi și au gătit pe spațiul public, au stricat obiecte ale Primăriei și au făcut șpriț la colț de bloc.

„De la demararea Planului de măsuri – Estival 2018 (1 mai ) și până la finele lunii iulie, polițiștii locali, pentru fapte precum: tulburarea liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, provocare de scandal, constituire de grup, comerț stradal neautorizat, fumat în loc nepermis, circulația cu autovehicule pe trotuar, deteriorarea mobilierului urban, utilizarea domeniului public pentru gătit, parcare pe spațiul verde, împrăștiere gunoi menajer, etc., au aplicat un număr de 913 sancțiuni contravenționale în sumă de 177.940 lei”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Galați.

Ca bonus, polițiștii locali din Galați au confiscat diverse bunuri și au depistat zeci de cetățeni certați cu Codul Penal.

„În cele trei luni de desfășurare a Planului de măsuri – Estival 2018, plan care cuprinde zonele cu trafic pietonal și rutier intens de pe raza municipiului Galați, polițiștii locali au constatat 19 fapte cu caracter penal și au legitimat un număr de 1.961persoane. Tot în perioada menționată au fost confiscate bunuri în valoare de 750 lei”, au precizat polițiștii gălățeni.

Acțiunea Poliției Locale Galați va continua până pe 30 septembrie.


Distribuie articolul

You May Also Like