Stațiile de încărcare de pe străzile Siderugiștilor și 1 Decembrie 1918 vor fi pornite luni. Află AICI cât costă să încarci o mașină electrică

Distribuie articolul


Primăria Galați anunță că în curând vor funcționa sistemele de alimentare pentru mașinile electrice din parcările de pe axa Siderugiștilor-1 Decembrie 1918. Este vorba despre cinci stații care vor fi pornite săptămâna viitoare.


Conform Primăriei, stațiile sunt amplasate pe Strada Siderurgiștilor – SD10A, pe Strada Siderurgiștilor – D6, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 – S8, pe Bulevardul. 1 Decembrie 1918 – S5C și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 – S7C.


Autoritățile au stabilit tariful de încărcare. Procedura se va realiza prin intermediul unei aplicații.


„Stațiile au câte două puncte de încărcare cu o putere de 22 KW, iar tariful este de 1,1734/kwh lei TVA inclus. Pentru a fi utilizate, posesorii de mașini electrice și plug-in hybrid vor trebui să utilizeze pe telefon aplicația online ELMotion. De asemenea, la fiecare stație sunt afișate în mod detaliat instrucțiunile de utilizare”, anunța Primăria.


Locurile de parcare sunt doar pentru mașinile electrice și hibrid. Celelalte mașini vor fi ridicate dacă vor parca pe locurile menționate.

Foto: digi24


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns