Starea de alertă va fi extinsă

Distribuie articolul

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că starea de alertă va fi prelungită dacă siguranța românilor este în pericol.

El a spus că o creștere a numărului de infectări cu Sars Cov 2 reprezintă un pericol pentru cetățeni. Starea de alertă expiră pe 15 iulie.


Ministrul Nelu Tătaru a făcut declarații după discuțiile pe care le-a avut în Parlament cu senatorii pe marginea legii carantinei și izolării. Demnitarul a lăsat să se înțeleagă că starea de alertă va fi prelungită.


„Vom avea stare de alertă cât va fi nevoie să avem o siguranță pentru cetățenii României, în condițiile în care vedeți o creștere”, a declarat marți, la Parlament, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.


Președintele României, Klaus Iohannis a convocat miercuri o ședință la Palatul Cotroceni la care au fost invitați premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, miniștrii Marcel Vela și Nelu Tătaru și secretarul de stat Raed Arafat.

Întâlnirea va începe la ora 14:00. Ulterior, la ora 17:00 este programată ședința de Guvern în care va fi dezbătută extinderea stării de alertă cu încă 30 de zile.


Distribuie articolul

You May Also Like