Stare de alertă și nu prea. Cozi uriașe la Taxe și Impozite

Distribuie articolul

Zeci de persoane s-au așezat la coadă, astăzi, la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Locale din Galați, în prima zi de lucru cu publicul după ridicarea stării de urgență.

„Le mulțumim tuturor contribuabililor care vin să își achite obligațiile fiscale datorate bugetului local, dar îi rugăm să respecte regulile impuse de legea privind instituirea stării de alertă. Îi rugăm, în special, să păstreze distanța minimă de 1,5 metri între ei, atunci când se așează la rând, și să poarte mască de protecție, atunci când intră în sediu. Recomandabil este să poarte mască și cât timp stau la coadă, pentru un plus de siguranță. Le reamintim, totodată, că obligațiile fiscale se pot plăti și on-line, astfel putând fi evitată aglomerația”, au precizat reprezentanții Primăriei Galați.

Primăria municipiului Galați a luat deja o serie de măsuri, astfel încât este permis accesul în interior doar a unui număr de persoane egal cu numărul ghișeelor disponibile. De asemenea, s-au trasat marcaje pentru păstrarea distanței, s-au instalat dispozitive cu dezinfectanți și termoscanere.

❗❗❗Precizăm că bonificațiile se acordă până la data de 30.06.2020 contribuabililor persoane fizice și persoane juridice, care achită impozitele locale, aferente anului 2020,  după cum urmează:

Pentru contribuabili persoane fizice:

În cazul impozitului de clădiri – 10%;

În cazul impozitului pe teren – 10%;

În cazul impozitului pe mijlocul de transport – 10%.

Pentru contribuabili persoane juridice:

În cazul impozitului de clădiri – 3%;

În cazul impozitului pe mijlocul de transport – 10%.


Distribuie articolul

You May Also Like