Nu-l mai înjurați pe domnul Liviu Dragnea

Distribuie articolul

A fost festival de măscări pe rețelele de socializare după ce Liviu Dragnea a spus că economia duduie atât de tare încât șoselele nu mai fac față. Liderul PSD a răspuns întrebării unor jurnaliști curioși să afle de ce se circulă din ce în ce mai greu pe drumurile naționale. Românii care s-au umplut de flegma penală a primului pesedist al țării s-au dezlănțuit pe internet și i-au umplut frigiderul șmecherașului din Teleorman. Au fost alții care au scris articole virulente despre șeful din umbră al Guvernului și l-au numit pe acesta ticălos, penal, sămădău de slugi, blestemat, intrigant, hoț de fonduri destinate îngrijirii copiiilor și nesimțit (https://evz.ro/dragnea-psd-mesaj-paula-rusu-romania.html). Chiar dacă descrierea se pliază pe realitate, de data aceasta criticii nu au dreptate pentru că Dragnea nu i-a răspuns jurnalistului, nu s-a adresat nici poporului, ci a vorbit doar cu ai lui.

Dacă îl ascultăm pe Victor Ponta, ai lui Dragnea înseamnă politicienii corupți  șantajați, șantajabili care își așteaptă rândul la mașina de spălat dosare penale. Ai lui Dragnea mai înseamnă nătărăii cu drept de vot care chiar cred că liderul PSD este un porumbel fugărit de justiția ticăloasă, că Liviu Dragnea este un social democrat cinstit și sărac, că economia duduie și că Guvernul Dăncilă o să le facă vreodată autostrăzi. Tot ai lui Dragnea înseamnă și cohortele de beneficiari ai venitului minim garantat care sunt priponiți lângă urna de vot de primarii celui mai mare partid. Bineînțeles, ai lui Dragnea sunt și dobitocii care nu dorm noaptea de frica statului paralel, a lui Soros și a nemernicilor de europeni care vor să ne jecmănească țărișoara.

În concluzie, nu-i mai înjurați pe alde Dragnea, Mazărea și Udrea, chiar dacă vă invită să-i însoțiți la toaletă sau dacă fug din țară: poporul i-a votat, inclusiv unii dintre voi, pensionarii, beneficiarii ajutoarelor sociale, țăranii izolați de lume….

„Economia a crescut într-un ritm mai mare decât putem dezvolta drumurile. O să dezvoltăm şi drumurile, o să facem şi autostrăzi. După doi ani am reuşit să identificăm o parte dintre piedicile şi cei care pun piedici acestor lucrări.” (Liviu Dragnea, sursa Digi24)


Distribuie articolul

You May Also Like