SPORT/ Victorie la Bacău cu una dintre contracandidatele la promovare

Distribuie articolul

Gălățenii și-au făcut meciul ușor, dominând copios, mai ales în repriza secundă. Scorul a fost deschis de căpitanul Ghiocel, venit la o lovitură de colț în careul băcăuanilor, unde a profitat de o bâlbâială în lanț a defensivei gazdelor.

Până la pauză am văzut un meci cumva echilibrat, ocaziile de poartă fiind destul de rare. La reluare, un alt meci, cu o presiune constantă a gălățenilor, iar după o eliminare dictată împotriva gazdelor, practic jocul a curs spre o singură direcție. A mai marcat și Cisotti, după o cursă spectaculoasă a noului intrat Vadim Cricimar, atacantul moldovean dând dovadă de altruism la faza golului. Au mai fost ocazii la poarta băcăuană și nu puține, două dintre ele fiind în situații de unu contra unu.

Dorinel Munteanu a început partida cu Uțiu- Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae- Neagu, Cireș, Jardan, Nica- Cârjan, Cisotti. Au mai intrat Cricimar, Dobre și Vaștag.
Mâine sunt programate celelalte partide ale etapei între care și derby-ul de la Liești dintre Sporting și Metalul Buzău.

Etapa a IV, de la finalul săptămânii ce vine programează un nou meci pe stadionul Oțelul, gazdele urmând să întâlnească Viitorul Ianca, sâmbătă, 18 septembrie de la ora 17. În aceeași zi, Sporting Liești se va deplasa la Râmnicu Sărat pentru meciul cu CSM.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *