Hoață cu copilul de mână

Distribuie articolul

O femeie din Galați a fost reținută de Poliție, pentru 24 de ore, sub acuzația de furt calificat. Ea a profitat de neputința și starea precară de sănătate a unui bărbat de 84 de ani și i-a furat din casă 15.000 lei. Când a comis fapta, femeia era însoțită de copilul său de numai 9 ani.

„Din cercetări, a reieșit că, în data de 06.09 2021, persoana în cauză, însoțită de fiul său minor, de 9 ani, ar fi abordat un bărbat, de 84 de ani, în fața blocului în care acesta locuiește, sub pretextul că ar avea nevoie de două sticle cu apă.

Victima a fost indusă în eroare, astfel încât, având consimțământul său și profitând de neatenția acesteia, femeia ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras suma de 15 000 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei și au pus în executare un mandat de aducere, aceasta fiind condusă la sediul Poliției, pentru audieri.

Odată cu depistarea sa, polițiștii Secției 3 au recuperat o parte a prejudiciului, care a fost restituită bărbatului păgubit.

Persoana în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *