SPORT/ Victorie în cel de-al doilea amical din cantonamentul montan

Distribuie articolul

Astăzi, la amiază, fotbaliștii de la Oțelul Galați au susținut un nou meci amical, de data aceasta parteneră fiind ocupanta locului 8 din prima serie a Ligii a treia, Dante Botoșani.

Disputat pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc, acolo unde oțelarii sunt cantonați de o săptămână, jocul a pus probleme serioase fotbaliștilor celor două echipe din cauza terenului înghețat si acoperit cu un strat consistent de zăpadă.

Oțelul a câștigat această partidă cu 2-1 prin golurile marcate de Gavrilă (min. 14) și Nica (min. 25), în timp ce  fotbaliștii botoșăneni au înscris în min. 60, din penalti.

Antrenorul Petre Grigoraș a început partida cu:  Ursu – Farcaș, Stoian, Ghiocel (cpt), Sevastian – Cucu, Crihană – Bîrlădeanu, Gavrilă, Nica – Răducan.

 În cea de-a doua repriză a fost utilizată echipa: Dinu – Mereuță (Farcaș), Stoian, Ghiocel, Crihană – Cucu, Ianu – Petrache, Alecu, Nica – Cîrjan.

 Stancu și Dobre au fost menajați de tehnicianul oțelar, în timp ce Neagu,  Sârghi și Cireș s-au antrenat separat, alături de noua achiziție a echipei, Marquinhos.

Următorul meci amical se va disputa miercuri, 10 februarie, cu Șomuz Fălticeni, locul 5 din seria 1 a Ligii 3.


Distribuie articolul

You May Also Like