SPORT/ Prima victorie la scor a Oțelului!

Distribuie articolul

După ce la mijlocul săptămânii a învins într-un amical echipa vasluiană Sporting cu 3-1 prin punctele înscrise de Gavrilă din penalty – min.26 și 58 și Cârjan min.89, respectiv Cracea min. 3 din penalty, Oțelul a bifat în acest sfârșit de săptămână un nou meci de pregătire, de data aceasta adversară fiind Metalul Buzău ce activează în seria a patra a Ligii 3.

A fost un joc la discreția echipei gălățene, la final Oțelul obținând cea mai clară victorie din campania meciurilor amicale din această pauză competițională: 4-0 prin golurile marcate de Răducan (min. 28), Dobre (min. 63), Cârjan (min. 68) și Cucu (min. 71).

Tehnicianul Petre Grigoraș a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Dinu – Farcaș, Ghiocel, Cucu, Sevastian – Neagu,Cireș, Bârlădeanu – Gavrilă, Răducan, Nica. Au mai evoluat Ursu, Stoian, Crihană, Dobre, Mihnea, Petrache, Alecu și Cârjan.

Ultima partidă de verificare înainte de începerea returului este programată pentru sâmbătă, 6 martie, pe stadionul Oțelul începând cu ora 12, adversar fiind liderul seriei a patra din Liga 3, Hușana Huși.


Distribuie articolul

You May Also Like