SPORT/ Oțelul, înfrângere în primul amical din cantonamentul montan

Distribuie articolul

Oțelul Galați a disputat ieri prima partidă de verificare din cantonamentul de la Vatra Dornei, adversar fiindu-i SCM Zalău, echipă ce a pierdut în sezonul precedent, barajul de promovare în Liga 2.


Oțelarii au controlat în mare parte jocul, având și cele mai multe ocazii de gol, mai ales în prima repriză.


După pauză, s-au operat mai multe modificări iar în echipa gălățeană s-au produs două scurtcircuitări pe fondul unor greșeli personale.
Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început jocul în următoarea formulă: Uțiu – Rus, Sârghi, Sevastian, Niculae – Neagu, Jardan, Badea – Demian, Cîrjan, Nica.


La reluare, a fost utilizată următoarea formulă de echipă: Onciu – Farcaș, Sîrghi, Sevastian, Nedelea – Vaștag, Dobre, Cireș – Demian, Cîrcimar, Nica.
Din minutul 65 au mai evoluat Mereuță, Tănasă, Angheluță și Bucevschi. Alexandro Râpan nu a putut fi folosit din cauza unei probleme medicale.


Următorul joc de verificare al gălățenilor va avea loc vineri, 30 iulie, tot în cantonamentul de la Vatra Dornei, în compania formației Foresta Suceava. Partida se va disputa, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Petru Rareș din Vatra Dornei.


Distribuie articolul

You May Also Like